RESTAURANT KAPADOKYA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 477 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Kapadokya. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 17:37 Ondanks dat ik daar aankwam als een gek met verkeerde slippers was de eigenaar aardig lekker eten ook
29 feb 2024 om 5:13 Eten was fkng smerig. Sla was warm en bijna doorzichtig, kipnuggets waren zacht. Bezorger negeerde de aanweizing en belde aan om 3uur snachts(ik had duidelijk aangegeven om te kloppen) k bestel hier nooit meer amk!
9 feb 2024 om 11:24 De linzensoep was waterig en rook bedorven heb hem niet durven eten, pizza smaakt naar plastick
12 jan 2024 om 13:02 Alleen de pizzas zijn hier goed te doen, zeker snachts. De rest zou ik echt niet bestellen van friet tot aan turkse pizza toe. Doe dat ergens anders. Bezorger komt met de auto dus eten is altijd warm.
11 jan 2024 om 15:11 Woow
11 jan 2024 om 4:54 Het is eerste keer smaakte het eten niet lekker. Helaas vond ik haartje in ,Hierdoor gooi ik het eten weg. Ik betaalde het geld en bleef hongerig
28 nov 2023 om 4:02 Afgebrande patat en slechte ingredienten in mijn kapsalon (45+ minuten voor bezorging).
19 nov 2023 om 16:54 Eten was goed en warm, alleen de kapsalon menu kwam alleen met kapsalon en drank zonder frieten apart. En bij de kapsalon kon ik niet eigen saus kiezen voor de rest was alles netjes
9 nov 2023 om 7:31 Perfect bedrijf. Eten altijd lekker. Bezorger vriendelijk en op tijd 10/10
3 nov 2023 om 0:35 Vriendelijke bezorger, drinken was er terwijl het regende super snel! Ik ga hier zeker vaker bestellen!!!
25 okt 2023 om 11:41 Nog steeds de beste zaak van Rotterdam
12 okt 2023 om 21:18 Altijd lekker