RESTAURANT KAPADOKYA

RESTAURANT KAPADOKYA Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 350 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Kapadokya. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2022 om 2:18 Besteld om 02:00 word er om 04:30 aangebeld… iedereen sliep helaas. Toch nog wakker geworden om te eten, doner was hard/meerdere keken opnieuw warm gemaakt waarschijnlijk. Patat half gebakken onder de olie en koud. Niet opgegeten.
13 jul 2022 om 10:36 ....
13 jul 2022 om 4:17 Ik heb in 40 jaar tijd nog nooit zo slecht voedsel gezien. Ik heb alles weg gegooid zelfs gevangene voer is nog beter. Ik zal hier nooit wat bestellen Zelfs één ster is te veel voor deze bagger voedsel Het was gewoon in een woord bagger
8 jul 2022 om 1:28 Heeft echt gesmaakt en ze waren super snel !!
7 jul 2022 om 13:04 Ik had duidelijk aangegeven geen knoflooksaus, sambal of kaas te willen op mijn kapsalon en ik heb het alledrie gekregen. Netjes naar het restaurant gebeld om te vragen naar een oplossing, werd er opgehangen in mijn oor. Onacceptabel.
26 jun 2022 om 10:32 Zeer slecht, droog en bezorging komt 3 na duur pas… Niet hier bestellen
7 jun 2022 om 17:19 Ik had een pizza Hawaii gekocht - maar ik kreeg een pizza met kip erop IPV ham, er zat paprika op en de pizza was vrijwel gewoonlijk koud. Ik raad je aan, voor wie dit leest, niet hier te bestellen. Het is je geld niet waard.
31 mei 2022 om 12:11 Het eten werd super snel gebracht. Omdat ik nogal ver er vandaan woon, is het niet super heet, maar wel goed te eten! Bezorging is altijd snel en correct. Ook wanneer ik in de stad ben eet ik altijd hier. Een aanrader dus!
26 mei 2022 om 2:41 Geen lekker eten
2 apr 2022 om 9:46 Bezorgtijd 2 uur…
29 mrt 2022 om 3:44 Patat was kei hard en koud. Turkse pizza was erg sappig en slordig. Daarnaast heeft het een anderhalve uur geduurd voodat ik mijn eten kreeg. BESTEL HIER NIET!! Was echt de grootste teleurstelling en verspilling van geld.
28 mrt 2022 om 6:54 Disgusting. Terrible food. Very late delivery. Not recommending .